reparatii-service-placi-electronice

Reparații plăci electronice (PCB, PFC, PLC)

Echipa REI (Reparații Echipamente Industriale) vă ajută să economisiți bani și să nu aruncați la gunoi plăcile cu circuite imprimate. Suntem o companie lider în reparația produselor electronice industriale, și vă putem ajuta în repararea plăcilor cu circuite imprimate pe care dumneavoastră le dețineți. De asemenea, vă putem repara o mare varietate și de alte echipamente industriale. 

reparatii-placi-electronice-bucuresti

Reputația ne-a ajutat să devenim un partener de încredere pentru producătorii de echipamente originale și de asemenea pentru furnizorii și distribuitorii din întreaga țară. Ingineri profesionişti efectuează reparaţii la nivel de component şi sunt asistaţi de echipamente avansate de măsurare şi testare. Suntem specializați în reparații de electronică industrială veche, “end of life“ și echipamente de generație  nouă.

Nu numai componentele defecte sunt înlocuite în timpul unei reparaţii de electronice defecte. De asemenea, sunt înlocuite preventiv componentele critice din punct de vedere al uzurii în timp. Acest lucru reduce semnificativ riscul unei defectări în viitor.

Înlocuirea preventivă a componentelor critice previne, de asemenea, şi defectarea altor componente şi minimizează riscul defectării finale a electronicelor.

Întreţinerea preventivă este, de asemenea, disponibilă şi ca serviciu separat. Riscul întreruperii producţiei este minimizat considerabil atunci când electronicele au fost întreţinute preventiv. În loc să fiți surprins, puteţi să vă planificaţi întreţinerea.

În situația în care aveți nevoie de reparații fiabile, rapide si accesibile a plăcilor cu circuite imprimate, suntem gata sa vă ajutăm. Procesul de reparație este completat cu echipamente de testare avansate și prin personalul tehnic certificat pentru reparația circuitelor imprimate care au ani buni de experiența, astfel plăcile dumneavoastră vor fi în mâinile de încredere al unor tehnicieni care înțeleg și sunt pe deplin instruiți în repararea plăcilor cu circuite imprimate.


Contactează-ne!

Telefon

0726.311.412

Adresă email

office@reparatii-echipamente-industriale.ro

Arie acoperire

Disponibili în orice locație din România

Te ajutăm cu o cotație?